Skip to main content

Προστασία Δεδομένων

Πολιτική ασφαλείας προσωπικών δεδομένων

Το skynn.gr τηρεί και σέβεται το κανονιστικό πλαίσιο προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου, καθώς και το αντίστοιχο για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση, σε συμφωνία και συμμόρφωση προς το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο και συγκεκριμένα με τις διατάξεις του Ν.2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή, την οδηγία 2000/31/ΕΚ και το ΠΔ 131/2003 για το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ και πλέον με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016, ήτοι τον GDPR και τον Ν. 4624/2019 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το skynn.gr. δηλώνει ρητά ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δεν μεταβιβάζει με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιαδήποτε αιτία προς τρίτους προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες των χρηστών/επισκεπτών, παρά μόνο με τη συγκατάθεσή τους. Ο παρών δικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται, καθώς και να συνάπτουν συναλλαγές. Το skynn.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη του δικτυακού τόπου και χρήση του από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα των εισερχομένων επισκεπτών/ χρηστών.

Η απόρρητη σύνδεση κάθε χρήστη αποτελεί προτεραιότητα του skynn.gr.

Στη συνέχεια εξηγούνται η πρακτική προστασίας του απορρήτου των δεδομένων και η σημασία των παρακάτω όρων, προκειμένου να γίνουν εύκολα κατανοητοί και να μην δημιουργούνται υπόνοιες για πιθανή τυχόν διάρρηξη του απορρήτου της σύνδεσης.

Ο διακομιστής (web server) του skynn.gr καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες για την έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων, τη διαχείριση της ιστοσελίδας (web site) και τη συλλογή ευρύτερων δημογραφικών πληροφοριών, οι οποίες είναι ανώνυμες (δηλαδή όχι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τα domain names και/ή τις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) που επισκέπτονται το site μας, την ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες μη εξατομικευμένες προσδιορίσιμες πληροφορίες.

Για την καταχώρηση οποιασδήποτε παραγγελίας προϊόντος και την επεξεργασία και εκτέλεση της παραγγελίας του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι επιθυμητή η εγγραφή του νέου χρήστη (πελάτη) στο ηλεκτρονικό κατάστημα skynn.gr, κατά την οποία ζητούνται τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: όνομα, επώνυμο, επωνυμία εταιρίας, δραστηριότητα, διεύθυνση, Τ.Κ., πόλη-περιοχή, χώρα, τηλέφωνο, διεύθυνση e-mail, ΑΦΜ.

Ο καταναλωτής κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (username) και Κωδικός Πελάτη (password) που ο ίδιος έχει επιλέξει και δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

– Να δει τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών του («Το Καλάθι μου»). Στο Καλάθι εμφανίζονται τα προϊόντα που ο πελάτης έχει επιλέξει να παραγγείλει. Ο Πελάτης μπορεί να προβεί σε παραγγελίες προϊόντων, των οποίων η επισκόπηση ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

– Να ολοκληρώσει την παραγγελία του και να πληρώσει επιλέγοντας μία από τις δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.

– Να δει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας την πορεία εκτέλεσης αυτής και τα περιεχόμενά της.

– Να δει παλιές παραγγελίες του.

– Να δει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του.

– Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του.

– Να διαγράψει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του  (Προσωπικά Δεδομένα) καθώς και τις παραγγελίες του που βρίσκονται στα αρχεία μας, υπό τον όρο των ειδικότερων περιορισμών που προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό.

– Να ζητήσει τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του και πάλι εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις που προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό.

– Να “κατεβάσει” (download) τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του  (Προσωπικά Δεδομένα) καθώς και τις παραγγελίες του που βρίσκονται στα αρχεία μας

Ο καταναλωτής μπορεί επίσης:

– Να ζητήσει από το skynn.gr την απευθείας διαβίβαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν στον οργανισμό που θα του υποδείξει, εφόσον αυτά είναι τεχνικά δομημένα, σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία.

– Να Εναντιωθεί – Αντιταχθεί στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του εκτός αν υφίστανται επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων του.

Τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα είναι απαραίτητα για την διενέργεια των συναλλαγών μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των πελατών του και τίθενται στη διάθεση του skynn.gr, με σκοπό αποκλειστικά την άρτια εκτέλεση της εκάστοτε παραγγελίας, αλλά και για την αποστολή του ιστορικού παραγγελιών και ενημέρωση για προσφορές, κλπ. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι του skynn.gr έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των χρηστών και των συναλλαγών τους και τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Το skynn.gr μπορεί να συλλέγει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου, μόνον εάν τα ως άνω δεδομένα παρέχονται από τους ενδιαφερομένους με ρητή συγκατάθεσή τους, για τους εξής σκοπούς:

  • για την παροχή υπηρεσιών που επιλέγουν οι χρήστες/επισκέπτες μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου (πχ αγορά προϊόντων, πληροφόρηση για νέα προϊόντα, συμμετοχή σε διαγωνισμούς κλπ).
  • για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών/επισκεπτών.
  • για την συλλογή πληροφοριών από τους χρήστες/επισκέπτες (feedback) σχετικά με τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες του skynn.gr και τη βελτίωσή τους με βάση τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν.
  • για την ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών για τα νέα προϊόντα του .skynn.gr μετά από συγκατάθεσή τους.
  • για την ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών για προσφορές του skynn.gr, καθώς και για τυχόν διενέργεια διαγωνισμών, μετά από συγκατάθεσή τους.
  • για την διαφημιστική προβολή και προώθηση των προϊόντων του skynn.gr από απόσταση, μετά από συγκατάθεσή των χρηστών/επισκεπτών.
  • για έρευνα αγοράς και επικοινωνία με τους χρήστες/επισκέπτες, μετά από συγκατάθεσή τους.
  • για την βελτίωση της αναγνωρισιμότητας του skynn.gr

Προσωπικά δεδομένα που παρέχονται με ρητή συγκατάθεση από χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου, μπορεί να συγκεντρώνονται από το skynn.gr σε αρχείο, να αποθηκεύονται και να υπόκεινται σε επεξεργασία από αυτό για τον οικείο σκοπό.

 Η διαφύλαξη των Προσωπικών Δεδομένων των καταναλωτών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων, διέπεται από τους όρους της παρούσας σύμβασης και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού, όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τις οποίες σεβόμαστε και τηρούμε. Οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας σύμβασης.

Προκειμένου να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και να σας διευκολύνουμε στις αγορές σας με προτάσεις προϊόντων που σας ταιριάζουν, συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία μετά τη ρητή συγκατάθεσή σας και αφού προηγουμένως λάβετε πλήρη γνώση των δικαιωμάτων σας, όπως αυτά προβλέπονται στις διατάξεις του ν. 4624/2019 και σε αντίστοιχες διατάξεις του Κανονισμού 679/2016 GDPR.

Προσωπικά δεδομένα είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο, καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από εμάς, περιορίζονται στο Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο & email σας σε συνδυασμό με το καλάθι των αγορών σας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα όσο καιρό είναι ο/η Πελάτης ενεργός, σε περίπτωση δε αδράνειάς του και μη συναλλαγής του με το κατάστημά μας διατηρούνται για χρονικό διάστημα 10 ετών.

Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα υποβολής αιτήματος για πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων του προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας που αφορά το υποκείμενο των δεδομένων καθώς επίσης και δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία και καταγγελίας σε εποπτική αρχή (σύμφωνα με τους ορισμούς των άρθρων 13 έως 20 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη φορητότητα (σύμφωνα με τη δυνατότητα που σας δίνει ο Κανονισμός 2016/679 GDPR)  ή την οριστική διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Για τυχόν άσκηση των δικαιωµάτων σας µπορείτε να απευθύνεστε στoν υπεύθυνο επεξεργασίας, που ορίζεται κατωτέρω.

Κάθε χρήστης έχει επίσης δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του ανά πάσα στιγμή με την αποστολή email στο hello@skynn.gr όπου θα αναφέρει την επιθυμία του ανάκλησης της συγκατάθεσής του  (Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Για τα ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων που είναι η κυρία Ζαφειρούλα Ζαφειρίου  στο hello@skynn.gr.

Με το παρόν δίνετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών σας δεδομένων, χωρίς την οποία δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, ενώ μπορείτε να την ανακαλέσετε ή να τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή (Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016). Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. Σας παρακαλούμε, όπως ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής συμμετοχή σας στις υπηρεσίες μας συνεπάγεται την αποδοχή σας ως προς όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

Για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και τρίτων και οφείλονται σε μηνύματα, δεδομένα, στοιχεία ή πληροφορίες που διακινούνται μέσω του skynn.gr, το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του πελάτη επιτρέπεται μόνο εφόσον και στο μέτρο που αυτό καλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις. Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση του καταστήματός μας, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Βέροιας.

Follow us on Instagram

Show us your #skynnlove

Let's Keep in Touch

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

© 2023 SKYNN CARE.
Designed by kuki Design Studio. Developed by anise

Shopping Bag0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών